About KÖSTER BAUCHEMIE AG

 

Tætningsspecialisterne

 

Mere end 35 års erfaring

The Waterproofing Specialists Brochure

Siden grundlæggelsen i 1982 har KÖSTER BAUCHEMIE AG specialiseret sig i udvikling og produktion af tætningssystemer i høj kvalitet. I dag er KÖSTER en gruppe bestående af mere end 20 virksomheder med aktiviteter i mere end 50 lande over hele Verden. Hovedkontoret befinder sig i Aurich i Tyskland.

 

Tætning fra kælder til tag

The KÖSTER building: Waterproofing from basement to roof

Som tætningsspecialist beskytter og bevarer vore produkter bygninger og konstruktioner over hele Verden. Hvad enten det drejer sig om sanering af historiske bygninger, tætning af nybyggeri eller renovering af fejlsalgne tætninger, så er det sikkert: Med vores omfattende program kan vi tilbyde den optimale løsning til ethvert tætningsspørgsmål.

Vi udvikler kontinuerligt nye produkter, for altid at være mindst et skridt foran. Vores aktuelle produktprogram omfatter bituminøse kældertætninger til positivsiden, krystalliserende tætningssvummer til negativsiden, tætninger til tanke og tunneller, saneringspudser, horisontalspærrer (kapillarvandspærrer), anti-skimmel-systemer, revneinjektions- & revnerenoveringssystemer, produkter til betonrenovering og betonbeskyttelse, beton- & mørteladditiver, mineralske spartelmasser, gulvbelægninger, fugtbeskyttelsessystemer til betongulve, fugetætninger, vådrumstætninger, facadehydrofobieringer, samt TPO- & ECB tætningsbaner.

Den Olympiske Hal i Peking, Empire State Building i New York, lufthavnen i München, Amalienborg i København, atomkraftværket i Bulgarien, børsen i Bombay, Panamakanalen og mange andre velkendte bygværker over hele Verden er blevet behandlet med KÖSTER Tætningsystemer.

 

Ingen kompromis angående kvaliteten

Quality Management Certificate

 

Konstruktionstætning er et område hvor produkter af høj kvalitet og tilsvarende forarbejdning ikke kun kan gøre en forskel, men også spare både tid og penge. Det er vores helt klare politik, at levere materialer af højeste kvalitet, teknik og levetid. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og tror på et stærkt og vedvarende forhold til vore kunder. Denne filosofi gælder for alle dele af virksomheden, fra forskning og udvikling over produktion til salgsafdelingen. Dette bekræftes også af vores kvalitetssikring der er certificeret i henhold til DIN EN ISO 9001:2008.

 

Miljøbeskyttelse

Membership certificate: Institure for Environment and Construction

 

KÖSTER BAUCHEMIE AG føler sig forpligtet til beskyttelse og vedligehold af vores miljø. Vi kombinierer brugen af de bedste råstoffer med stadig forskning og udvikling. I dag betyder det, at de fleste materialer ikke alene er opløsningsmiddelfri, men også produceret under minimal belastning af miljøet og maksimal beskyttelse af medarbejderen. Som medlem i den tyske kemiforening (Verband der Chemischen Industrie) er vi en del af det verdensomspændende initiativ "Responsible Care", som promoverer ansvarlige og vedvarende procedurer indenfor helbreds- & miljømæssig beskyttelse i den kemiske industri. Endvidere er KÖSTER BAUCHEMIE AG medlem af "Institut für Bauen und Umwelt", hvis medlemmer tilstræber bæredygtigt byggeri. Grundlaget herfor er fremlægningen af alle miljørelevante produktinformationer.

 

Din pålidelige partner i byggeriet

KÖSTER consultants on the construction site

Hvilken tætningsforanstaltning medfører den bedste løsning? Dette afhænger af de anvendte materialer, de fysiske forhold, grundvandsspejlet, klimaet og mange andre faktorer. KÖSTER har med sin mangeårige ekspertise indenfor tætninger af høj kvalitet og vedvarende holdbarhed oparbejdet sit ry som en pålidelig partner.

At løse tætningsproblemer kræver viden og erfaring. Derfor står vores eksperter til rådighed for kunder og partnere, så der sikres en teknisk og økonomisk korrekt løsning. Derudover tilbyder vi jævnligt kurser og seminarer for arkitekter og entreprenører, for at garantere den succesfulde anvendelse af vore produkter.

 

Produktion

KÖSTER production

Vores produkter fremstilles i Aurich i Tyskland samt på licens eller under eget navn i yderligere 5 lande. KÖSTER BAUCHEMIE AG er en uafhængig virksomhed med dens egen udvikling og tilsvarende enestående know-how.

Vi lægger den største vægt på selv at fremstille vore produkter, for derved at kunne yde den bedst mulige kvalitetskontrol, lige fra udvikling til forarbejdning. Vi ønsker at sikre vores kunder en god og sikker erfaring ved brug af vores produkter. 

 

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America