Fugetætning ved mineralske og metalliske undergrunde

Fuger er ofte udsat for termiske eller andre bevægelser og skal derfor tætnes elastisk. KÖSTER Fugespartel FS er et meget gennemprøvet fugetætningsmateriale, der er belastbart, UV-bestandigt og meget holdbart. KÖSTER Fugespartel FS er bestandigt mod mange aggressive stoffer.

Afgørende for en holdbar fugetætning er, at fugematerialet ikke kun er holdbart, men også vedvarende hæfter til flangerne. Undergrunden skal derfor være bæredygtig, ren og tør, samt fri for skillende substanser og løse bestanddele. Der grundes med KÖSTER FS-Primer.

For at undgå for høje trækspændinger i fugespartlen, skal den udføres således, at materialet kun hæfter til de to flanker og kan bevæge sig godt i tværretningen. For at opnå dette lægges almindeligt bagstopprofil ned i fugespalten. Samtidigt udlægges materialet ikke i større lagtykkelser, men afhængigt af spaltebredden i forholdet 1 : 1 til 1 : 2 (fugehøjde : fugebredde).

Til anvendelse i betonbyggeri i landbruget anvendes KÖSTER PU Fugestøbemasse.

Angivelserne i produkternes brochurer er gældende.

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America