Referenzen - geordnet nach Produkten

Slovenija, Ljubljana, Rakovnik, tesnjenje pod keramiko
Izdelava tesnilnega sistema pod keramiko na terasah novega sodobnega štirinadstropnega stanovanjskega bloka ob Poti k Ribniku v Rakovniku.

Izvajalec: ElTim d.o.o.

Objekt
Slovenija, Ljubljana, Rakovnik, sodoben stanovanjski blok Izdelava tesnilnega sistema pod keramiko 
Einsatzgebiete
Flüssig zu verarbeitende Dachabdichtung
Fassadenschutz für mineralische Baustoffe
Abdichtung von Kabel- und Rohrdurchführungen
Fugenabdichtungen bei mineralischen und metallischen Untergründen
Beschreibung
Celotna površina se je površinsko prebrusila, kjer je bilo potrebno se je naredila izravnava in lokalna popravila s Köster Tesnilno malto WP. Preboji cevi in kablov so se trajno zatesnili s Köster KB-Flex 200 in Köster KB-Fix 5. Stiki s stavbnim pohištvom (obrobe vrat), stiki s kovino, ... so se trajno zatesnili s Köster KBE Tekočo folijo. Na tako pripravljeno podlago je bil nanešen Polysil TG 500 in nato dva nanosa Köster 21. V sveži prvi nanos Köster 21 so vgradili Köster Armirno mrežico, na stikih tla/stena pa Köster Flex-trak K 120 oziroma Köster notranje in zunanje kote. Ko je bila hidroizolacija tako izvedena so po nekaj dneh nadaljevali s polaganjem keramike. Za lepljenje zaključkov keramičnih oblog so na najbolj delikatnih delih, kjer je bilo potrebno zagotoviti hkrati visoko elastičnost in vodotesnost, uporabili Köster NB Elastik 2k. Kjer je bilo potrebno so za stičenje uporabili poliuretanski tesnilni kit Köster PU 907. Hidrofobno, a hkrati paropropustno zaščito vidnih betonov so naredili s Köster Siloxanom.  
Verwendete Produkte
KÖSTER BD Innenecke
KÖSTER 21
KÖSTER Armierungsgewebe
KÖSTER BD Außenecke
KÖSTER BD Flex-Band K 120
KÖSTER FS Primer 2K
KÖSTER KB-FIX 5
KÖSTER KB-Flex 200
KÖSTER KBE-Flüssigfolie
KÖSTER NB Elastik grau
KÖSTER Polysil TG 500
KÖSTER PU 907
KÖSTER Siloxan
KÖSTER Sperrmörtel WU
Ausführendes Unternehmen
ElTim d.o.o. 
Produkt auswählen:

 

 

Back

Top
Austria Brasil Bulgaria China Croatia Denmark Finland France Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Korea Latvia Lebanon Mexico Netherlands Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America