Referenzen - geordnet nach Produkten

Slovenija, Kranj, sanacija in statična ojačitev starega stanovanjskega objekta
V sklopu celovite renovacije starega stanovanjskega objekta se je sanorala talna površina, kjer prvotno n ni bilo nobene hidroizolacije, na določenih delih se je pojavljala tudi kapilarna vlaga. Zaradi nadgradnje objekta in dodatne statične obremenitve zaradi izdelave nove betonske plošče je bilo potrebno statično ojačati tudi stene.
V notranjosti objekta se je na osnovni plošči izvedla nova hidroizolacija s Köster NB 1 ter Köster Deuxan 2K. Kjer je bilo potrebno se je s Köster Crisin kremo zaustavil kapilarni dvig vlage. Podnožje zunanjih sten se je saniralo in izravnalo s Köster Tesnilno malto WP in dodatno tesnilo s Köster NB 1. Sama statična ojačitev/utrditev sten pa se je izvedla z injektiranjem Köster Microgrout 1K.


Izvajalec:
Megamatrix d.o.o.

Objekt
Slovenija, Kranj, sanacija in statična ojačitev objekta 
Einsatzgebiete
Nachträgliche Kellerinnenabdichtungen gegen Bodenfeuchte, nichtdrückendes und drückendes Wasser
Horizontalsperre im drucklosen Injektionsverfahren mit KÖSTER Crisin 76
Beschreibung
Renoviral se je star stanovanjski objekt, kjer na talni površini ni bilo nobene hidroizolacije, na določenih delih se je pojavljala tudi kapilarna vlaga. Zaradi nadgradnje objekta in dodatne statične obremenitve zaradi izdelave nove betonske plošče je bilo potrebno statično ojačati tudi stene. V notranjosti objekta se je na osnovni plošči izvedla nova hidroizolacija s Köster NB 1 in Köster Deuxan 2K. Kjer je bilo potrebno se je s Köster Crisin kremo zaustavil kapilarni dvig vlage. Podnožje zunanjih sten se je saniralo in izravnalo s Köster Tesnilno malto WP in dodatno tesnilo s Köster NB 1. Sama statična ojačitev sten pa se je izvedla z injektiranjem Köster Microgrout 1K. 
Verwendete Produkte
KÖSTER Crisin Creme
KÖSTER Deuxan 2K-Spachteldicht
KÖSTER Injektionsleim 1K
KÖSTER KB-Fix 5
KÖSTER KB-Flex 200
KÖSTER Lamellenpacker
KÖSTER NB 1 grau
KÖSTER Peristaltik-Pumpe
KÖSTER Polysil TG 500
KÖSTER Quast für Schlämmen
KÖSTER SB-Haftemulsion
KÖSTER Sperrmörtel WU
KÖSTER Rostschutz Z 2
Ausführendes Unternehmen
Megamatrix d.o.o. 
Produkt auswählen:

 

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America