Referenzen - geordnet nach Produkten

Slovenija, Ljubljana, Etnografski muzej
Slovenija, Ljubljana, Etnografski muzej


Izvedla se je sanacija Etnografskega muzeja v Ljubljani. Najprej je bilo potrebno odpraviti kapilarno vlago v steni muzeja. Kapilara se je reševala od zunaj, s KÖSTER Crisin 76. V steno se zvrtajo luknje, v katere se vstavijo kapilarne palčke in vogalni nastavki. Nanje se namestijo kartuše s KÖSTER Crisin 76. Ko se nivo  Crisin 76 v stekleničkah stabilizira in je stena nasičena, se stekleničke odstranijo in izvrtline zaprejo s KÖSTER KB-Fix 5.
Na zunanji strani se dela nadaljujejo s čiščenjem podlage, nato se nanese KÖSTER Polysil TG 500. Za lokalna popravila in podnožje stavbe so uporabili KÖSTER tesnilno mapo WP, površino pa so še dodatno zatesnili s KÖSTER NB 1 sivi. Sledil je nanos KÖSTER sanirnega ometa - osnovni brizg, KÖSTER sanirnega ometa beli in KÖSTER silikonske barve.
Na notranji strani stene je bilo najprej potrebno odstraniti star omet in površino dobro očistiti. Sledil je nanos KÖSTER Polysil TG 500. Za lokalna popravila se je uporabila KÖSTER tesnilna malta WP. Nato se je nanesel KÖSTER Fini omet in kot zaključni sloj še KÖSTER silikonska barva.


Izvajalec: Zadruga Živa z.b.o. / Miroslav Celarc s.p. (sanacija kapilare)

Objekt
Slovenija, Ljubljana, Etnografski muzej 
Einsatzgebiete
Horizontalsperre im drucklosen Injektionsverfahren mit KÖSTER Crisin 76
Mauerwerksinstandsetzung mit Sanierputz
Beschreibung
Izvedla se je sanacija Etnografskega muzeja v Ljubljani. Najprej je bilo potrebno odpraviti kapilarno vlago v steni muzeja. Kapilara se je reševala od zunaj, s KÖSTER Crisin 76. V steno se zvrtajo luknje, v katere se vstavijo kapilarne palčke in vogalni nastavki. Nanje se namestijo kartuše s KÖSTER Crisin 76. Ko se nivo Crisin 76 v stekleničkah stabilizira in je stena nasičena, se stekleničke odstranijo in izvrtline zaprejo s KÖSTER KB-Fix 5. Na zunanji strani se dela nadaljujejo s čiščenjem podlage, nato se nanese KÖSTER Polysil TG 500. Za lokalna popravila in podnožje stavbe so uporabili KÖSTER tesnilno mapo WP, površino pa so še dodatno zatesnili s KÖSTER NB 1 sivi. Sledil je nanos KÖSTER sanirnega ometa - osnovni brizg, KÖSTER sanirnega ometa beli in KÖSTER silikonske barve. Na notranji strani stene je bilo najprej potrebno odstraniti star omet in površino dobro očistiti. Sledil je nanos KÖSTER Polysil TG 500. Za lokalna popravila se je uporabila KÖSTER tesnilna malta WP. Nato se je nanesel KÖSTER Fini omet in kot zaključni sloj še KÖSTER silikonska barva. 
Verwendete Produkte
KÖSTER Crisin 76
KÖSTER Crisin Stäbchen
KÖSTER Feinputz
KÖSTER Kapillarstäbchen
KÖSTER KB-Fix 5
KÖSTER Montagehilfe für Kapillarstäbchen
KÖSTER NB 1 grau
KÖSTER Polysil TG 500
KÖSTER Sanierfarbe weiß
KÖSTER Sanierputz weiß
KÖSTER Sanierputz-Spritzbewurf
KÖSTER Saugwinkel
KÖSTER Sperrmörtel WU
Ausführendes Unternehmen
Zadruga Živa z.b.o. / Miroslav Celarc s.p. (sanacija kapilare) 
Produkt auswählen:

 

 

Back

Top
Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Philippines Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America