Referenzen - geordnet nach Produkten

Slovenija, Radovljica, sanacja lovilnih bazenov s kemikalijami
Sanirali so betonske lovilne bazene s kemikaliji v proizvodnji tiskanih vezij. Najprej so odstranili vse stare premaze, beton in kovinsko ograjo zbrusili in ustrezno pripravili. Sanacijo oz. popravilo betona so izvedli s Köster Reparaturno malto NC, fino zagladitev pa naredili s fino sanacijsko malto Köster C-Coat. Za mehansko začito in utrjevanje betona so nanesli en sloj Köster Bridecoat-a. V tem primeru so ga uporabili kot vezni sloj oz. predpremaz. Nato sta sledila dva nanosa izdelka Köster PS Flex, kateri je zagotovil fleksibilno kemično in mehansko zaščito rezervoarja.
Kovino so zaščitili s Köster Corrosion Protection.
Stene so prebarvali s Köster Silikonsko belo barvo - katera zaradi svoje paropropustnosti omogoča, da so stene še vedno difuzijsko odprte, vodoneprepustnost barve pa omogoča uporabniku, da stene lahko čisti z vodo.


Izvajalec:

Robert Kotar s.p.
Kontakt: 041 378 064

Objekt
Slovenija, Radovljica, sanacija lovilnih bazenov s kemikalijami v proizvodnji tiskanih vezij 
Einsatzgebiete
Schwerer Korrosionsschutz in Abgasanlagen
Beschreibung
Sanirali so betonske lovilne bazene s kemikaliji v proizvodnji tiskanih vezij. Najprej so odstranili vse stare premaze, beton in kovinsko ograjo zbrusili in ustrezno pripravili. Sanacijo oz. popravilo betona so izvedli s Köster Reparaturno malto NC, fino zagladitev pa naredili s fino sanacijsko malto Köster C-Coat. Za mehansko začito in utrjevanje betona so nanesli en sloj Köster Bridecoat-a. V tem primeru so ga uporabili kot vezni sloj oz. predpremaz. Nato sta sledila dva nanosa izdelka Köster PS Flex, kateri je zagotovil fleksibilno kemično in mehansko zaščito rezervoarja. Kovino so zaščitili s Köster Corrosion Protection. Stene so prebarvali s Köster Silikonsko belo barvo - katera zaradi svoje paropropustnosti omogoča, da so stene še vedno difuzijsko odprte, vodoneprepustnost pa omogoča uporabniku, da stene lahko čisti z vodo.  
Verwendete Produkte
KÖSTER Betonspachtel
KÖSTER Bridge Coat
KÖSTER Korrosionsschutz
KÖSTER Polysil TG 500
KÖSTER PS Flex
KÖSTER Reparaturmörtel NC
KÖSTER Sanierfarbe weiß
Ausführendes Unternehmen
Robert Kotar s.p. 
Produkt auswählen:

 

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America