Referenzen - geordnet nach Produkten

Slovenija, Ptuj, sanacija kleti restavracije
Sanacija kletnega prostora restavracije v starem mestnem jedru Ptuja
Po odstranitvi starih ometov in oblog se je po temeljiti pripravi podlage in izdelavi zaokrožnic s Köster Tesnilno malto WP za hidroizolacijo pod novim estrihom uporabil Köster Deuxan 2K.
Na stenah se je kot hidroizolacija proti negativni vlagi uporabil Polysil TG 500 in Köster NB 1. Sledil je nanos Köster belega sanirnega ometa ter paroproputne Köster Silikonske bele barve.
Na stropnih površinah so želeli ohraniti naravni videz starih opečnatih stropov, zato so se le-ti zaščitili in impregnirali s Köster Siloxanom.

Objekt
Slovenija, Ptuj, sanacija kleti restavracije 
Beschreibung
Sanacija kletnega prostora restavracije v starem mestnem jedru Ptuja Po odstranitvi starih ometov in oblog se je po temeljiti pripravi podlage in izdelavi zaokrožnic s Köster Tesnilno malto WP za hidroizolacijo pod novim estrihom uporabil Köster Deuxan 2K. Na stenah se je kot hidroizolacija proti negativni vlagi uporabil Polysil TG 500 in Köster NB 1. Sledil je nanos Köster belega sanirnega ometa ter paroproputne Köster Silikonske bele barve. Na stropnih površinah so želeli ohraniti naravni videz starih opečnatih stropov, zato so se le-ti zaščitili in impregnirali s Köster Siloxanom.  
Verwendete Produkte
KÖSTER Deuxan 2K-Spachteldicht
KÖSTER NB 1 grau
KÖSTER Polysil TG 500
KÖSTER Sanierfarbe weiß
KÖSTER Sanierputz weiß
KÖSTER Siloxan
KÖSTER Sperrmörtel WU
Ausführendes Unternehmen
Lampart d.o.o. 
Produkt auswählen:

 

 

Back

Top
Albania Austria Bosnia and Herzegovina Brasil Bulgaria China Croatia Czech Republic Denmark Finland Germany Ghana Greece Hungary Italy Japan Kazakhstan Kuwait Latvia Lebanon Macedonia Mexico Netherlands New Zealand Norway Panama Poland Portugal Romania Russia Senegal Serbia Slovakia Slovenia South Africa Spain Thailand Turkey Ukraine United Kingdom United States of America